Over Tıkla

TürkçeFrançais

Tıkla is een dynamisch platform, gecreëerd door het digitale agentschap Media84, om het dagelijkse leven te verrijken en de culturele banden aan te halen, niet alleen binnen de Turkse gemeenschap maar voor alle burgers in België. Het belichaamt een ruimte voor ontmoeting en uitwisseling voor een verscheidenheid aan culturen.

Tıkla wil meer zijn dan alleen een Belgisch platform; onze visie is om mensen met alle culturele achtergronden in heel Europa en daarbuiten met elkaar in contact te brengen. We willen een netwerk creëren dat de toegang tot diverse diensten en informatie vergemakkelijkt, en tegelijkertijd het intercultureel begrip en de onderlinge verstandhouding bevorderen.

Tıkla: een brug tussen culturen
Sluit je aan bij Tıkla om de culturele rijkdom te verkennen, te delen en te vieren. Of je nu een bedrijf bent dat zijn markt wil uitbreiden of een bezoeker die in contact wil komen met een mozaïek van culturen, Tıkla is jouw platform. Meld je aan om deel uit te maken van dit Tıkla avontuur

Voor bezoekers
Voor bezoekers is Tıkla een rijke bron van informatie over lokale bedrijven, culturele evenementen, nieuws en diverse diensten. Bezoekers van alle achtergronden kunnen oprechte meningen ontdekken, ervaringen delen en profiteren van speciale aanbiedingen terwijl ze in contact komen met gelijkgestemden.

Voor bedrijven
Tıkla biedt een unieke kans voor bedrijven in België om een divers publiek te bereiken, inclusief maar niet beperkt tot de Turkse gemeenschap. Het platform biedt bedrijven van elke omvang de mogelijkheid om hun zichtbaarheid te vergroten, zich te richten op verschillende klantgroepen, waardevolle feedback te ontvangen en zinvolle partnerschappen op te bouwen. Bedrijven profiteren ook van digitaal marketingadvies en technische ondersteuning om hun online aanwezigheid te optimaliseren.